AKTIV Árpa Formula - Az élő energia!

Egészséges fogyókúrához

Méregtelenítéshez, fogyókúrához, sportoláshoz kiváló választás.

Tovább

Ideális táplálék kismamáknak

Egyedülállóan gazdag enzimekben, teljes értékű komplex bioélelmiszer.

Tovább

Betegségek esetén

Cukorbetegség, szív- és érrendszeri panaszok, Candida, vagy elsavasodás esetén ajánlott táplálék.

Tovább

Kortól függetlenül

TömegnövelésAz AKTIV Árpa formula minden korosztály számára ajánlott: 6 hónapos kortól a 100 éven felülieknek is. Nélkülözhetetlen azok számára, akik több figyelmet szentelnek egészségükre. Az AKTIV élőtápanyagokban gazdag, a mai kor emberének egészséges táplálkozási igényeit kielégíti. Elkészítése gyors és egyszerű. A fogyasztók rendszeres fogyasztás esetén már az első hónapban szellemi- fizikai javulást tapasztalnak.

Egy egyetemi kutató feljegyzései

Napi munkámmal különböző biokémiai és táplálkozástudományi kutatási projektekkel foglalkozom. Két éve kerültem kapcsolatba az Árpa Formulával. Kezdetben csak néha ettem belőle, de néhány hónap múlva érdekes változásokat tapasztaltam, ezért elkezdtem rendszeres fogyasztását. Számomra a legjelentősebb változás az volt, hogy sokkal több energiát éreztem magamban és képes voltam akár órákon át is dolgozni szünet és fáradtság nélkül, amit korábban pihenéssel vagy étkezéssel félbeszakítottam. Sokkal energikusabbnak és kevésbé éhesnek érzem magam. A termék további kedvező hatása az emésztésszabályozás. Ezen a területen nekem nem voltak problémáim, de ismerek olyanokat akiknek igen. Ezek az embereke elmondták, hogy sokkal jobban érezték magukat, miután kipróbálták az AKTIV-ot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó formában és kiváló fizikai állapotban kíván maradni.

S. Krisztina

Árpa szemekNemrég az első doboz AKTIV árpacsírát fogyasztottam el. Nagyon remek, komolyan. Három héten át szedtem rendszeresen, megcsináltam a kétnapos csak Árpacsíra- kúrát kétszer is!

Fantasztikus érzés volt, hogy tényleg nem voltam nagyon éhes és gyönyörűnek éreztem magam a 3. napon! Eredményként könyvelem el, hogy egyáltalán nem ettem semmi mást azon kívül! Ez komoly teljesítmény, mert szeretem a finom ételeket, az édességről, pedig kimondottan kínok árán tudok lemondani, amúgy. És azt is észre vettem, hogy minthogyha nem jelentkeznének a szúrós, kényelmetlen fájdalmacskák az emésztőrendszerem hasi tájékán amióta árpázom. Egy másik siker: a kislányom is velem eszi a gyümölcslében elkeverve, nagyon ízlik neki!

Á. Zoltán (Sportolás)

Tapasztalatom az AKTIV termékkel kapcsolatban a sportolással függ össze. Én nagyon régóta, több, mint 15 éve sportolok és így az egészséges táplálkozás is régóta az életem része. Body-termekbe járok 15 éve és fallabdázok 2 éve. A fallabda az egyik legintenzívebb sport a világon. Hihetetlen intenzív. Ezért nálam itt a leglátványosabb a termék hatása. Nagyon nagy és hosszú távú energiát ad. Sokáig bírom a játékot, és energikus vagyok tőle. Már az edzőtársam is ezt fogyasztja és hasonlókat él át.

F. Sándor, 53 éves kőműves

Bio árpa kenyérNemrég hallottam az AKTIV Árpa porról! Azonnal ki is próbáltam. Kb. 2 hét után visszanyertem azonnali fizikai erőmet. Most 53 éves vagyok. 18 éves koromban izomerősítő, testépítő gyakorlatokat végeztem, hosszabb időn keresztül. Igaz az izmai azóta nem fogytak el, de jelentősen legyengültek. Most pedig az Árpa fogyasztásától az izmaim újra aktívak! Nehéz szavakba foglalni az a fizikai energia érzést amit ez az Árpa energia étel ad. Csodálatos erő! Elkezdtem forgalmazni, szívesen ajánlom másoknak.

Á. Béláné 62 éves

3 hónapja szedjük férjemmel együtt az AKTIV Árpa formulát. Részemről megszűntek a gyomor panaszaim, nincs puffadásérzés, naponta 1X eszem, reggeli helyett. A férjem sok gyógyszert kénytelen szedni (szívvel műtötték), az a tapasztalata, hogy közömbösíti a gyógyszerek mérgező mellékhatását, jobb az étvágya nem irritálja a gyomrát a gyógyszer.

H. Ilona (Bőrprobléma)

Nagyon tetszik nekem az AKTIV! Pattanásos volt az arcbőröm, mindig, már régóta, mint egy tinédzsernek. A harmadik doboz szedésekor, amikor már nagyobb napi adagokat fogyasztottam, a pattanások eltűntek, megszűntek, nem tértek vissza! Az egész napos műszakot vidáman végig dolgozom és kollégáim csodálkozására, jól bírom. Az AKTIV fogyasztása előtt alig bírtam ki a hosszú munkaidőt. Az állapot-változásomat látva már két kollégám is elkezdte az AKTIV Árpát fogyasztani.

K. Karola 24 éves

8 napon keresztül ittam az Árpa shake-t (vízzel higítottam fel) és 8 nap alatt 8 kg-ot fogytam! Mellette szedtem vitamint is a legnagyobb dózisban mindenfélét. És az igazság az , hogy napi 3x2 kanállal fogyasztottam az Árpából, és semmi mást nem ettem így sikerült megcsinálnom.