AKTIV Árpa Formula - Az élő energia!

Egészséges fogyókúrához

Méregtelenítéshez, fogyókúrához, sportoláshoz kiváló választás.

Tovább

Ideális táplálék kismamáknak

Egyedülállóan gazdag enzimekben, teljes értékű komplex bioélelmiszer.

Tovább

Betegségek esetén

Cukorbetegség, szív- és érrendszeri panaszok, Candida, vagy elsavasodás esetén ajánlott táplálék.

Tovább

AKTIV Árpa Formula kismamáknak

Fejlődik Önben a baba, ezért a kismamák megfelelő táplálkozása a legértékesebb ajándék születendő gyermeküknek.

A kismamák megfelelő táplálkozása nemcsak a babának tesz jót, hanem elkerülhetik a vérszegénységet, az idő előtti méhösszehúzódásokat, valamint csökkentheti a reggeli émelygést, a délutáni fáradságot és a székrekedést.

Kismamák étrendjének főbb szempontjai:

 1. Kutatók úgy találták, hogy azok az anyák, akik 5-6-szor esznek naponta, rendesen kihordják gyermeküket. Tehát inkább többször kevesebbet, mint 3-szor sokat.
 2. A tápláléknak változatosnak kell lennie, hogy gyermekünk minden tápanyagot megkapjon. Sokan megvonják maguktól a szénhidrátot, hogy hízásukat mérsékeljék. Lassan lebomló összetett szénhidrátokat kell fogyasztani, csak a finomított fehérlisztből készült ételeket, süteményeket és édességeket töröljék az étlapról.
 3. Fehérjék fogyasztása fontos a baba növekedése miatt. A bennük található aminosavak az emberi sejtek építőkövei.
 4. A kismamák kálciumigénye megnő, amit legegyszerűbben az alacsony zsírtartalmú tej fogyasztásával pótolhatnak. A laktózérzékenyek joghurtot vagy csökkentett laktóztartalmú tejet igyanak.
 5. Ha Ön vérszegény és vastartalmú készítményt szed, magas C-vitamin tartalmú gyümölcsöket fogyasszon, ezek elősegítik a vas felszívódását.
 6. Ne fogyasszon mesterséges színezőket, ízfokozókat, konzerválószereket, adalékanyagokat és vegyszereket tartalmazó élelmiszereket!
 7. Ne vigye túlzásba a zsírban gazdag ételek fogyasztását! Az állati zsírban elraktározódnak a velük megetetett vegyi- és hormonanyagok és az antibiotikum-maradványok.

Az AKTIV Árpa Formula a kismamák ideális tápláléka

AKTIV Árpa Formula kismamáknak
 1. Biotermesztésű árpacsírából készült. Nincs benne tartósítószer, vegyi anyag.
 2. Magas közel 30%-os fehérjetartalma biztosítja a baba aminosav-ellátását is anélkül, hogy a kismamák állati zsírokat vinnének szervezetükbe.
 3. Fogyasztását a kismamáknak tejjel ajánljuk a kalciumpótlás miatt: 3 dl tej, két evőkanál AKTIV Árpa esetleg egy kis mézzel ízesíthető. Mixer pohárban összerázzuk, és fogyasztjuk.
 4. Az 5-6-szori étkezést, ha betartjuk, ebből 2 étkezés kiváltása ajánlott AKTIV Árpa Formulával. Ez az a tápláló étel, mellyel időt nyer, 2 perc alatt el lehet készíteni.
 5. Lassan lebomló összetett szénhidrátokat tartalmaz, így nem emeli meg hirtelen vércukorszintet.
 6. Rosttartalma véd a szorulás ellen.

Fogyassza Ön is, és adja meg babájának a legjobbat!

A természet ereje a babának is - nem lehet elég korán kezdeni!