AKTIV Árpa Formula - Az élő energia!

Egészséges fogyókúrához

Méregtelenítéshez, fogyókúrához, sportoláshoz kiváló választás.

Tovább

Ideális táplálék kismamáknak

Egyedülállóan gazdag enzimekben, teljes értékű komplex bioélelmiszer.

Tovább

Betegségek esetén

Cukorbetegség, szív- és érrendszeri panaszok, Candida, vagy elsavasodás esetén is ajánlott táplálék.

Tovább

AKTIV Árpa Formula

AKTIV Árpa csíra

Az AKTIV Árpa Formula összetétele:

AKTIV Árpa Formula
  1. Biotermesztésű előcsíráztatott árpaőrlemény,
  2. Természetes gyümölcscukor (fruktóz),
  3. Szójafehérje.

 
Antiallergén: nem tartalmaz tartósítószert, élesztőt, adalékanyagot, színező- és vegyi anyagokat.
Az egyedülálló "aktiválási eljárás" során az árpa kiemelkedően magas tápértékű, könnyen emészthető táplálékká alakul.

 

AKTIV Árpa Formulában lévő energiaforrások:

1. SZÉNHIDRÁTOK: a táplálkozás terén folytatott kutatások azt bizonyítják, hogy a test számára legjobb energiaforrás a lassú égésű komplex szénhidrát, mely kiegyensúlyozott vércukor és inzulinszintet biztosít. Az AKTIV Árpa Formula lassú égésű szénhidrátokat tartalmaz, biztosítja a folyamatos energiaellátást, megőrzi az egészséget.

2. ZSÍROK: koleszterint és telített zsírokat nem tartalmaz.

3. FEHÉRJÉK: az AKTIV nagymértékben tartalmaz fehérjét, aminosavat, melyek közt megtalálhatóak az alapvető esszenciális aminosavak.

Az aminosavak a szervezet sejtjeinek építőkockái, és mint ilyen, szükségesek a folyamatos sejtépítéshez és regenerálódáshoz, valamint az energia termeléséhez és kifejtéséhez.

Az AKTIV Árpa Formula proteinjei polipeptidekből állnak, melyek kisebbek, mint a legtöbb proteinmolekula, ezért közvetlenül a véráramba kerülnek, fokozzák a sejtek anyagcseréjét, részt vesznek a sejt-építésben és segítenek a méreganyagok semlegesítésében.

Az AKTIV Árpa aminosav-összetételét tekintve nagyon hasonló az anyatejhez, de annál még koncentráltabb. Az anyatej legfőbb tulajdonsága, az egyedülálló protein-összetétele. Az AKTIV Árpa Formula előállításakor arra összpontosítottak, hogy a magas minőségű, könnyen felszívódó fehérjéknek ugyanezt a struktúráját érje el.

AKTIV Árpa Formula

Az AKTIV Árpa Formula gazdag enzimforrás!

Az enzimek felelősek:

  1. Az emésztési folyamatért
  2. A sejtek energia- és tápanyagellátásáért
  3. Az új sejtek felépítéséért és az elhasználódott sejtek lebontásáért
  4. A sejtekből a bomlástermékek eltávolításáért

AKTIV Árpa Formula minden korosztály számára kiváló természetes táplálék. Már 6 hónapos kortól adható, és akár a 100 év felettieknek is. Az emberek a táplálkozás során nem jutnak hozzá elég enzimhez, mivel azok főzés közben hő hatására nagyrészt tönkremennek.

Testhőmérsékleten szárított termékünkben az enzimek aktívak. Tesztek kimutatták, hogy a Super-Oxid-Dismutase (SOD) enzim termékünkben aktív állapotban van, és mint hatékony antioxidáns, sejtjeinket védelmezi a toxikus szabadgyököktől, melyek az öregedés és sok betegség okozói.

Korunk előrehaladtával enzimkészletünk nagy részét felhasználjuk, és emésztőenzim termelő képességünk idővel csökkenni kezd.

Emésztőenzim-hiány hatása:

  1. Emésztési problémát okoz, a megemésztetlen élelmiszer a vastagbélben felhalmozódik, az emésztetlen proteinek rothadásnak indulnak, a zsír avassá válik és a szénhidrátok erjedni kezdenek. Ezek a toxikus emésztetlen anyagok a vastagbélből visszaszívódnak a véráramba és mérgezik szervezetünket.
  2. Táplálkozáskor szervezetünk elkezd emésztőenzimeket termelni. Az enzimtermelő képességünk túlterheltté válik, anyagcsereenzim-szintünk a sejtekben csökken, ezért fáradtnak, álmosnak érezzük magunkat.

Megoldás: AKTIV Árpa Formula, mely könnyen emészthető táplálék, ezért emésztőenzim-termelés miatt testünk nem válik túlterheltté, az anyagcsere-enzimek szintje nem csökken, ezért energikusabbak vagyunk, emésztési problémák nem keserítik életünket.